Videochat de la studio vs. Videochat de acasă: care este diferența?

Ați fi tentate să spuneți că nu sunt diferențe și că puteți să lucrați foarte bine și din confortul propriei case și să fiți propriul vostru șef. Da, este adevărat, veți avea confort, dar cine-a spus că în videochat sau în oricare alt domeniu obții rezultate rămânând în zona de confort?

 

AMENAJAREA CAMEREI DE LUCRU PENTRU VIDEOCHAT

STUDIO. Haide să începem cu amenajarea camerei de lucru – la Let’s Shine ai parte de decoruri atent alese, care conferă atât confortul necesar, cât și intimitatea de care ai nevoie ca să poți lucra în videochat. Toate acestea sunt completate de aparatura profesională: de la lumini la camerele video HD de care ai nevoie și la calculatoarele utra-performante. Fără toate aceste lucruri nu poți câștiga atât cât îți dorești într-un domeniu care evoluează de la lună la lună și unde tehnologia primează.

CAMERA VIDEOCHAT CLUJ

Vs.

ACASĂ va trebui să te ocupi de toate aceste investiții singură și dacă nu vei avea o conexiune la Internet foarte bună și un decor primitor, cameră foarte bună și lumini corespunzătoare nu vei fi considerată o bună profesionistă. Exact ca în lumea reală, persoanele care țin pasul cu cerințele clienților vor fi cele care vor avea de câștigat. În plus, dacă nu te vei ocupa de imaginea ta, membrii se vor bate pe modelele care par greu de atins (cele din studio-urile de videochat), deoarece totul acolo este bazat pe lux. De la lenjeria de pat la aspectul modelului și al camerei, în toate se investește constant, iar clienții vor dori să investească și mai mult pentru ca imaginea aceasta să evolueze și mai mult. Dacă transmiți un aspect “ieftin” din cauza lipsei unuia dintre aspecte, clienții vor plăti la început din curiozitate și din cauză că le place de tine, dar nu atât cât meriți tu să câștigi.

fereastra-videochat

CONFIDENȚIALITATEA

STUDIO. Studio-ul Let’s shine se află într-o zonă discretă și se ocupă de asigurarea protecției tale, atât pe site-uri, cât și în zona studio-ului, deoarece vei beneficia de un acces securizat și de un sistem de supraveghere video, pentru a-ți putea desfășura activitatea într-o manieră cât mai plăcută, dar sigură. De asemenea, specialiștii noștri se ocupă de protecția imaginii tale pe Internet.

Vs.

ACASĂ, în caz că nu locuiești singură, nu vei avea parte de intimitate. Și chiar dacă locuiești singură, cei apropiați pot veni oricând în vizită și să descopere accesările tale de pe Internet, aflând ce faci și numele tău de model. Aceste accesări apar și în baza de date a furnizorului tău de Internet.

ÎNDEPLINIREA CONDIȚIILOR LEGALE

STUDIO. Let’s shine are autorizație de funcționare, iar modelele noastre beneficiază de un contract de muncă 100% legal. Studio-ul nostru de videochat are toate taxele și impozitele plătite la timp, pentru ca tu să lucrezi fără niciun fel de grijă.

VS.

ACASĂ. Dacă te-ai gândit să lucrezi de acasă, nu uita că lucrezi la negru și ești supusă riscului de a te trezi că autoritățile îți cer să dovedești proveniența sumelor încasate și dacă ai lucrat sau nu legal, plătind la Fisc impozitele aferente. În caz că nu te-ai ocupat de acest lucru, vei primi amenzi usturătoare și te poți alege chiar și cu un dosar penal pentru evaziune fiscală.

COMISIOANELE

STUDIO. Dacă vei lucra la studio-ul nostru de videochat, vei ajunge să câștigi un comision de până la 75% după ce vei atinge anumite bonusuri de performanță, iar noi ne ocupăm de plata tuturor lucrurilor necesare pentru ca tu să fii liniștită și să te gândești doar unde să-ți petreci următoarea vacanță.

VS.

ACASĂ. Sigur ai reflectat nu numai o dată asupra faptului că lucrând de acasă vei avea un comision de 100% din ceea ce câștigi. Dar nu e chiar așa, pentru că nu ai pus în calcul comisioanele site-urilor pe care lucrezi, comisioanele băncii de unde primești banii, costurile necesare cu asigurarea decorului, a ținutelor pe care le porți la cameră, a chiriei, utilităților și a echipamentelor pe care trebuie să le schimbi la o anumită perioadă ca să ții pasul cu noutățile. Dacă faci un calcul, vei realiza că, în realitate, comisionul real de acasă e mult mai mic comparativ cu cel de la studio.

ACTUALIZAREA POZELOR ȘI A CANALELOR DE TRAFIC

STUDIO. La Let’s shine ai parte de o echipă care se ocupă de imaginea ta în mod constant. Pozele trebuie să fie spectaculoase, de aceea avem fotografi care vor surprinde ce-i mai frumos din tine și tot noi actualizăm fotografiile, descrierile și creăm cele mai frumoase profile, pentru ca tu să ai parte de cei mai buni clienți. De asemenea, promovăm activitatea noastră pentru ca să ai cât mai mult trafic posibil.

VS.

ACASĂ. Dacă lucrezi de acasă, va trebui să angajezi tu un fotograf și să te ocupi de toată partea tehnică, care nu e tocmai ușoară și nu te vei putea preocupa 100% de activitatea ta din fața camerei, cea care îți generează bani. De asemenea, fără o promovare corectă, nu vei avea foarte mult trafic și te vrei trezi că ai 10-15 clienți amărâți cu care nu ai ce face, pentru că nu sunt buni plătitori. Acest lucru te va frustra și vei ajunge să renunți sau să crezi că nu funcționează videochat-ul pentru tine.

SOCIALIZAREA ȘI PROGRAMUL DE LUCRU

STUDIO. La studio vei avea colege de lucru cu care să împărtășești idei, trăiri, în pauze sau la începutul sau sfârșitul programului. Vei avea cu cine să legi relații de prietenie și cu cine să te uiți la ultimele noutăți în materie de modă etc. Acest lucru este foarte important pentru echilibrul și susținerea morală de care ai nevoie. De asemenea, vei fi ajutată oricând cu sfaturi legate de domeniu și nu numai de către echipa noastră. Programul de lucru este și el important pentru că în restul timpului te vei ocupa de tine și de hobby-urile tale. Vei reuși să detașezi munca de viața personală, ceea ce este de recomandat.

VS.

ACASĂ. Foarte puține persoane pot lucra de acasă în videochat și să se și păstreze la un nivel înalt, cu câștiguri imense. În general, atunci când lucrezi singur tinzi să nu respecți un program și să ai un program de lucru haotic, ceea ce va fi în dezavantajul tău. Vei lucra ori foarte puțin, ori prea mult și te vei epuiza. În ambele cazuri, câștigurile nu vor fi wow și te vei demoraliza. În ceea ce privește socializarea, nu ai cu cine să legi prietenii sau să schimbi o impresie și vor interveni ocazii în care vei avea mare nevoie de sprijin moral.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments