De ce ai nevoie pentru a te prezenta la un interviu la studioul de videochat Let’s shine – 5 sfaturi

Ai văzut reclama pe Internet la un studio de videochat din cluj și te-ai hotărât că vrei să faci și tu parte din echipa fetelor cu sclipici, fetele strălucitoare de la Let’s Shine. Însă, ai emoții și nu prea știi ce te așteaptă. Nu e nimic, venim noi în ajutor și îți detaliem aspectele pe care să le urmărești atunci când vii la noi la o discuție prietenoasă la o cafea (interviu):

  1. De nelipsitul zâmbet

Zâmbetul este aliatul perfect atunci când te întâlnești cu oameni noi, iar în videochat ca în oricare alt domeniu, vei da peste persoane dispuse să te cunoască pentru a colabora pe o perioadă cât mai îndelungată. Și cum transmiți încrederea necesară dacă nu prin zâmbet? Smile, smile!!

 

  1. De o atitudine friendly

În ciuda preconcepțiilor despre videochat, să știi că suntem oameni obișnuiți, prietenoși și vrem să avem o discuție cât mai deschisă. În fond, o colaborare se bazează pe încredere reciprocă, nu? Pune-ne cât de multe întrebări vrei pentru ca să nu rămână lucruri nelămurite.

 

  1. De un aspect îngrijit

La interviu ne dai ocazia să îți vedem trăsăturile care te fac unică și dacă vii ciufulită, nearanjată, nu avem cum să vedem potențialul tău adevărat, pentru a te putea alătura echipei noastre. Videochatul e unul dintre domeniile în care lucrezi cu clienții, de aceea aspectul este unul dintre elementele importante. Printr-un aspect îngrijit îți arăți respectul față de oamenii cu care lucrezi zi de zi.

 

 

  1. De întrebări

Da, vino cu tolba plină de întrebări dacă e nevoie, pentru că vrem ca să pleci de la noi încrezătoare și cu încredere în viitor. Chiar dacă nu ai mai lucrat în domeniu, sigur ai nelămuriri. Vrei să știi beneficiile pe care le vei avea, programul, ce fel de contract vei avea, dacă ești monitorizată, dacă de ajută cineva să deslușești tainele videochatului etc. Îți poți face o listă și noi vom fi gata să îți răspundem la toate întrebările pe care le ai.

 

  1. De sinceritate

Oferim sinceritate și ne dorim același lucru în schimb, pentru a putea avea o colaborare cât mai frumoasă. Nu trebuie să ne spui că ai mai lucrat în videochat dacă nu ai mai făcut acest lucru. Oferim training și tot ajutorul necesar, nu trebuie decât să fii deschisă cu noi. Ai prejudecăți sau nu știi prea bine ce-i cu domeniul acesta, nu îți fie teamă să ne spui, pentru că doar de la persoanele cu experiență poți afla cum stau lucrurile în realitate.

 

  1. De un act de identitate

Dacă în urma discuțiilor, ne hotărâm de ambele părți să colaborăm, vom avea nevoie să îți facem poză la actul de identitate, acest lucru făcând parte din întreg procesul de angajare la Let’s Shine. Fii pregătită, deci, să ai buletinul la tine.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments