motivata in videochat

Cum îți menții motivația ca model de videochat – 10 trucuri

A fi model de videochat nu e un lucru simplu, pentru că sunteți pe rând femei fatale, psihologi, confidente și sex-experte, iar uneori toate în același timp. După un timp, e posibil ca rutina să-și spună cuvântul și să pierzi cu vederea anumite lucruri importante în această activitate și să nu mai ai motivația necesară pentru ca să câștigi banii cu care te-ai obișnuit. Ce e de făcut? Noi am făcut o listă de trucuri care te vor ajuta cu siguranță:

 

1.Realizează liste cu dorințe de îndeplinit cu ajutorul banilor câștigați din videochat, acest lucru te va face să simți că munca depusă este răsplătită și că muncești și te răsfeți în același timp. Nu te vei sătura de bifat “goals”, crede-ne! #lifegoals.Vrei în  Bahamas? Vrei o mașină? Scrie asta pe lista ta și asigură-te că pui bănuți deoparte și depui efort pentru a le îndeplini, nu este suficient doar să le scrii.

 

2.Cumpără-ți ținute și lenjerii diferite, confortabile, în foarte multe nuanțe, dar și accesorii care să se asorteze și să te facă să te simți specială. Cu cât ai lenjerii și ținute care sunt confecționate din materiale bune, cu atât pielea ta se va simți mai fericită, iar tu vei emana acest lucru prin toți porii. De asemenea, nu te vei mai plictisi cu aceleași 2-3 lenjerii pe care le aveai înainte și de care te săturasei.

 

3.Nu uita să-ți aranjezi camera de lucru înainte să intri online – cumpără lumânări și bețișoare parfumate, baloane care să te binedispună și să-ți dea un tonus foarte bun. Vei fi nerăbdătoare să începi o nouă zi de muncă și să faci bani pe care să-i cheltui în magazinele tale preferate ($$$$).

 

4.Discută cu trainerii tăi, spune-le sincer unde vrei să ajungi ca model de videochat și stabiliți împreună lucrurile care trebuie să fie îmbunătățite pentru ca tu să te simți mulțumită și, mai ales, motivată.

 

5.Fă-ți stickere cu expresii/teme interesante pe care să le incluzi în conversațiile cu membrii tăi, ca să nu te limitezi la niște conversații banale, pentru că nu ești la cină cu unchiul tău ciudat. Scopul tău e să te simți cât mai bine, ca să atragi cât mai mulți membri de calitate, care să plătească pentru timpul petrecut cu tine.

 

6.Fă-ți timp și caută pe internet elemente comune din cultura membrilor cei mai frecvenți pe care îi ai, te vor aprecia și mai mult și vei învăța lucruri noi în același timp.

 

7.Uită-te la modele de top și încearcă să “furi” din experiența lor și vezi ce ai putea implementa pentru ca performanța ta online să fie una cât mai bună. Și ele au pornit de undeva de jos cândva, nu uita că doar cu perseverență și muncă se ajunge acolo.

 

8.Nu îți fie teamă să experimentezi, azi poți fi tipa aia timidă pe care se bat să o abordeze și mâine poți fi „the girl next door”, vecina aia extrem de dezinvoltă, atâta timp cât nu e ceva forțat. Fii jucăușă!

 

9.Înainte să începi o nouă zi de lucru, gândește-te la joculețe pe care le-ai putea juca cu membrii tăi, pentru a întreține atmosfera și pentru a te menține motivată. Dacă nu ai idei, întreabă un trainer.

 

10.Gândește pozitiv, nu lăsa micile comentarii ale oamenilor frustrați să ajungă la tine. Și chiar dacă uneori vor ajunge: respiră, expiră și adu-ți aminte cât de norocoasă ești și câte poți realiza în fiecare zi! Mai trage un ochi la lista ta de dorințe, sigur te ajută.

 

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments