Cum trebuie să arate un model de videochat?

Ca o zeiță coborâtă pe Pământ, modelul de videochat trebuie să împartă lapte și miere! Nu glumim, dacă vi s-a spus că nu e important aspectul din fața camerei, în mediul online, este total greșit. Și nu, nu contează să aveți 90-60-90 și un chip perfect, dar imaginea pe care o împărțiți cu persoanele din mediul online, cu clienții care plătesc să petreacă timp cu voi și care se bucură de compania voastră, este extrem de importantă. Videochatul, ca oricare altă activitate care se desfășoară în mediul online necesită multă atenție din punct de vedere al aspectului afișat în fața camerei.

Hmm, să nu spuneți că nu puteți fi zeițe, oricine poate fi zeiță atâta timp cât se îngrijește. O femeie trebuie să aibă un aspect îngrijit, de tipul “I woke up like this”, cum cânta Beyonce și acum a ajuns un citat destul de cunoscut peste tot. Ideea nu e să te trezești și să te duci în fața camerei cu părul ciufulit și nearanjată, dar look-ul tău să pară că nu a necesitat mult timp de pregătire și că ești un ideal de frumusețe, cel puțin în mintea bărbaților.

Cât de complicat, ai spune acum după ce ai citit rândurile astea. Nu, chiar deloc, ideea e simplă: bărbații ajung să aibă nevoie de alte femei pentru că iubitele/nevestele lor ajung să nu se mai aranjeze. Se complac atât de mult în situația de acasă, încât nu-și mai fac timp pentru ele, nu se mai duc la un coafor din când în când, iar din trupul lor care a fost cândva de zeițe, astăzi se mai observă doar o umbră. Fără make-up, iar ținutele sexy ajung să se transforme în haine cât mai largi și comode. Și nu, nu trebuie să faceți asta pentru bărbații voștri, ci pentru voi, să nu vă complexați de absolut nimic și să vă simțiți bine în corpul vostru. O femeie fericită = o femeie strălucitoare. Membrii voștri plătitori din domeniul videochatului vor aprecia dacă vă scoateți feminitatea cât mai tare în evidență, pentru că de cele mai multe ori acasă nu mai au parte de așa ceva. Chiar și unele modele de videochat greșesc crezând că nu trebuie să se aranjeze prea mult și apar în fața camerei abia trezite din somn, nemachiate, cu părul ciufulit etc și, în mod evident, vor da „next” până ajung la acel model jovial, plăcut în fața camerei, care emană feminitate prin toți porii.

În concluzie: nu trebuie să ai corpul perfect sau un chip similar cu cel al Angelinei Jolie ca să fii model de videochat, trebuie doar să fii încrezătoare și să te simți bine în corpul tău, iar dacă ai ceva complexe să încerci să le elimini treptat. Pentru că imaginea pe care o ai despre tine este transmisă celor din jur, așa cum te percepi tu te vor percepe și restul. Vrei să fii văzută ca o zeiță? Tot ce trebuie să faci este să investești constant în imaginea ta, pentru ca tu să fii fericită și radiantă! Alătură-te echipei Let’s shine și nu îți face griji că nu ești suficient de atrăgătoare, prea scundă sau prea înaltă, toate femeile sunt frumoase, iar personalitatea voastră unică vă face minunate!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments