studio_videochat_cluj_discret

Let’s Shine – cel mai discret studio de videochat din Cluj.

Shhh, să nu mai spui la nimeni ce-ți spunem acum! Suntem convinși că nu o să știe nimeni din oraș că lucrezi la noi, pentru că pentru noi DISCREȚIA a fost dintotdeauna un element foarte important. Lucrăm într-un domeniu în care dacă nu ai încredere deplină în echipa cu care colaborezi, nu vei reuși să devii un model profesionist și fericit cu alegerile sale și totodată să îți menții viața personală în deplină siguranță.

Nu dezvăluim nimănui datele confidențiale ale modelelor noastre, iar modelele semnează și ele un contract de confidențialitate prin care se obligă să nu dezvăluie absolut nimic din ce se întâmplă în interiorul studioului. Orice ține de activitatea desfășurată la studioul nostru rămâne între noi. La Let’s shine ești în siguranță!

Locația studioului este și ea una intimă, ferită de ochii curioșilor. Nu ne dorim ca persoanele din exterior să ne perturbe în vreun fel activitatea, pentru că știm cât de multe stereotipuri sunt încă prezente în societate. Sediul se află într-o clădire de birouri din Cluj-Napoca, care are un sistem de supraveghere foarte bine pus la punct, pentru ca modelele noastre să fie protejate.

Dacă o să ai vreodată vreo problemă legată de acest aspect, noi vom face tot posibilul să o rezolvăm astfel încât să fii liniștită și să nu-ți afecteze în vreun fel viața personală. Cea mai importantă este liniștea modelelor noastre. Și pentru că ne considerăm colegele ca făcând parte din marea familie Let’s shine, mediul de la studio va fi întotdeauna plăcut, relaxat, dar și serios, profesionist și motivant. Muncim cu plăcere ca mai apoi să culegem împreună roadele!

Activitatea ta ca model în studioul nostru nu va fi monitorizată în vreun fel, nu avem moderatori, tu vei fi singură într-o cameră de lucru și te vei bucura de intimitate. Training-ul se va oferi în mod personalizat în funcție de nevoile tale, pentru ca tu să te dezvolți cât mai rapid și să atingi target-urile pe care ți le dorești.

Nu tolerăm bârfa și răutatea de niciun fel, avem o echipă de peste 100 de modele care știu și respectă acest lucru, pentru că la locul de muncă trebuie să ne respectăm unii pe alții. Dacă și tu ești la fel ca noi și discreția este importantă pentru tine, te așteptăm cu mare drag să faci parte din echipa Let’s shine!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments