job videochat cluj

Prima ta zi ca model de videochat Let’s shine

Ai trecut de interviu și urmează prima ta zi ca model de videochat și habar nu ai ce te așteaptă. Hai să vedem câteva dintre aspectele pe care le vei întâmpina cu siguranță în prima zi pentru ca să nu te ia pe nepregătite:

 

  1. Vei fi copleșită de atenție

De la fata care te va machia, la cea care te va aranja la păr, la trainerul care îți va da sfaturi și te va ajuta să te obișnuiești cu studioul, toată lumea te va copleși cu atenție pentru ca totul să fie perfect și pentru ca tu să te te simți cât mai bine la noi. Dar nu uita că orice model din lume are nevoie de o armată de stiliști pentru 5 minute petrecute pe podium. De ce în videochat ar fi diferit? Este vorba tot de imaginea ta pe “sticlă”.

 

  1. Vei avea emoții

La fel ca la oricare lucru nou pe care l-ai încercat pentru prima dată, vei avea emoții, pentru că se deschide poarta necunoscutului pentru tine. Este ok, nu te speria! Toate modelele au trecut prin asta la început. Vei învăța pas cu pas cu ajutorul unui trainer, tot ce trebuie să știi pentru a avea succes în videochat, câștigurile devenind din ce în ce mai consistente.

 

  1. Vei întâlni mulți oameni noi

Pe lângă fetele din studio-ul Let’s shine cu care te vei împrieteni și veți face schimb de sfaturi legate de modă, beauty etc, vei întâlni clienți din diferite colțuri ale lumii care vor fi curioși să te cunoască și să afle cât mai multe lucruri despre tine. Este puțin copleșitor ce-i drept până te obișnuiești cu atâta atenție, tot ce trebuie să faci tu este să fii deschisă și să nu te temi să afișezi în fața camerei un zâmbet larg.

 

 

 

  1. Vei conversa muuult

Pe lângă mesajele de la trainer, îți vor apărea și căsuțe cu mesaje de la clienți, dar nu credem că vei avea probleme cu viteza de tastare,  doar suntem în secolul vitezei. Toată lumea va fi curioasă cine-i domnișoara nou venită, e ceva absolut normal.

 

  1. Te vor frapa anumiți termeni și vei râde cu trainerul tău

Vei auzi termeni gen chatroom, private, public chat etc și multe alte expresii cu care nu ești familiară și te vei distra de minune cu trainerul tău, pentru că oamenii sunt atât de complexi și de interesanți, încât în domeniul videochatului vei auzi multe. Exact ca la psiholog, se vor deschide în fața ta și îți vor povesti diverse lucruri legate de viața lor personală, dar și sexuală.

 

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments