videochat-cluj-confidenta

De ce ai nevoie de încredere în tine ca să lucrezi în videochat?

Lucrurile stau destul de simplu: pentru că încrederea vinde! Cum adică – încrederea vinde? Încrederea este strâns legată de moralitate, și totuși o vinzi? Ei bine, nu, dar ai nevoie de încredere în tine ca să vinzi ceva, orice! Știi vânzătorii aia care umblă din ușă-n ușă ca să-ți vândă un produs minune sau fețele incredibil de carismaticie și pline de încredere din toate reclamele pe care le vezi la TV sau pe imensele afișaje publicitare?  Ce au în comun este încrederea și cu ajutorul ei, îți vor promova produse care ajung în subconștientul tău și vei dori să le cumperi.

Dar destulă vorbăraie despre publicitate, cred că ai vizualizat deja ideea pe care vreau să ți-o transmit. Dacă ai flirtat cu videochatul în Cluj sau oriunde în lume și ai idee despre ce este vorba, o să înțelegi că modelele de videochat vând o imagine. Într-o zi poți să fii femeia fatală, în altă zi femeia sensibilă care are nevoie să fie salvată de Făt-Frumos și în alta cea mai jucăușă  fată cu ținuta și atitudinea potrivită. Sună complicat, dar nu e! La fel ca în viața de zi cu zi, membrii de pe site-urile de videochat sunt bărbați diferiți, cu tot felul de personalități și de temeri, frustrări. În momentul în care dau search să găsească acea față (ai auzit bine) familiară, tu îi poți convinge că ești ceea ce caută. Știu că o să-mi spui că nu știi cum, dar nu are cum. Suntem femei și știm să manipulăm situația în favoarea noastră, în cazul de față bărbatul. Și îți șoptesc un mic secret: știai că bărbații își caută filmele porno în funcție de fața modelului? Da, nu după fund, sâni, ci față. Apoi intervin și celelalte preferințe: blondă sau roșcată, sâni mai mici sau mai mari. Dar elementul definitoriu este fața. Dacă-ți zâmbesc ochii și ai chipul radios deja ai câștigat teren în fața multor modele mai apetisante sau mai sexy din videochat.

Un outfit sexy îți va da mereu încrederea în tine de care ai nevoie și te va transforma instant, din persoana aia timidă care ești în viața reală într-o adevărată felină. De parcă ținutele astea au o poțiune magică, atât de bine funcționează. Nu mă crezi? Încearcă să te aranjezi din cap până-n picioare și o să vezi că poți să transformi o zi proastă într-una senzațională – suntem adevărate dive, ce Dumnezeu?

Și dacă te întrebi de ce ai nevoie de atâta încredere în videochat, o să-ți răspund că modelele care au încasări de mii de dolari la sesiune debordează de încredere și și-o cultivă zilnic. La studioul Let’s shine! vei fi ajutată să evoluezi astfel încât să poți străluci în oricare aspect al vieții tale. Shine bright like a diamond, începe de azi!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments