o zi din viata unui model de videochat cluj

Cum se desfășoară o zi din viața unui model de videochat

M-am trezit dis-de-dimineață pentru că am programare la coafor și nu vreau sa întârzii, plus că vreau să am timp să îmi beau cafeaua și să mai și lenevesc puțin în cearceafurile albe, care se împletesc perfect cu corpul meu. Am dormit perfect aseară și m-am trezit gândindu-mă cât de norocoasă sunt. Da, chiar sunt! La 20 de ani să ai bani să te întreții singură și să mai pui și deoparte, trăind în România, chiar poți spune că a dat norocul peste tine.

Buun, gata cu day-dreaming-ul, sunt pe grabă! Înfașc repede un corn proaspăt, îmi beau cafeaua și mă îmbrac rapid într-o pereche de jeans și un tricou alb pe care scrie Pepe Jeans. Îmi strâng părul într-o coadă și alerg spre taxi. Destinația: tărâmul pletelor perfecte! Stilul Ileana Cosânzeana. ????

Ajunsă acolo, mă întâlnesc cu Diana, hairstylist-ul care are mereu grijă de părul meu și pot spune că mereu arată de parcă mă pregătesc de un shooting foto. Atenție la detalii, ce să mai! După ce Diana îmi aranjează părul, trec pe la Andreea la masaj, pentru că poți face atâtea activități când ești relaxată.. După aceea, părăsesc fericită salonul și mă îndrept către
studioul Let’s shine, care sigur se asortează cu părul meu!

Mă întâmpină Ioana, cea care se ocupă de look-ul modelelor și îmi spune pe un ton jovial:”Tu chiar ești pusă pe lucruri mari azi! “. La care eu îi șoptesc: “Întotdeauna!”. Mă îndrumă către make-up artistul care se ocupă de noi fetele și urmează încă o sesiune de fericire în culori. Ador să fiu machiată, dar care dintre noi fetele nu iubește așa ceva, nu?

După ce sunt gata, mă îndrept către camera mea norocoasă, numărul 3. Dacă ți-am dezvăluit asta, sper să nu mi-o furi. ???? Și încep procesul de pregătire: aranjez lumânări parfumate ca să învălui camera în arome, aranjez pernuțele, îmi pun pe mine un body complet alb, dantelat, pe care l-am achiziționat de la Jolidon, mă accesorizez cu o pereche de cercei și o brățară cu perle și pot spune că sunt gata. Nu înainte de a-mi retușa rujul roșu pe care îl port, un roșu regal care mă face să mă simt puternica și care îmi evidențiază feminitatea. Aa, și să nu uităm de pantofii cu tocuri, un must!

Acum sunt gata, pot să cuceresc lumea! Și înainte să zici “ce-ți trebuie să te aranjezi atâta la videochat”, nu uita că marile femei ale lumii, cum ar fi Elena din Troia, înainte de orice luptă se aranjau impecabil. Frumusețea și rafinamentul e arma noastră secretă. Shh, dacă ești cuminte, data viitoare îți voi povesti despre iubitul meu secret de pe site-urile de videochat.
Pe data viitoare! ????

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments