Cine suntem

Studio Videochat Cluj Napoca - Videochat Cluj

Echipa Shine Cluj te salută cu drag! Suntem bucuroși de interesul pe care ni-l acorzi și sperăm că vom reuși să îți elucidăm toate nelămuririle privitoare la activitatea de model în videochat.


Acest tip de activitate naște multe întrebări și discuții, mituri și zvonuri, iar noi suntem aici să le clarificăm pe toate. Credem că o experiență profesională trebuie să pornească de la încredere, iar noi suntem profesioniști în continuă evoluție și perfecționare. Personalul nostru este mereu aici, gata să te îndrume, să te consilieze, să aibă grijă că ești în mod constant informată despre ceea ce faci și că obții câștiguri tot mai bune.

Studio Shine Cluj are o echipă de peste 100 de modele foarte populare pe site-urile cu care colaborăm. Cei peste 8 ani de activitate ne-au învățat că secretul succesului constă într-o experiență cât mai plăcută la locul de muncă. Noi ne considerăm colegele parte din familie și ne purtăm ca atare, mediul fiind plăcut și relaxat, dar în același timp motivant, serios, profesionist.


Shine Cluj dispune și de o echipă de traineri care vor avea grijă ca tu să progresezi în carieră și să devii tot mai bună la ceea ce faci. Cu cât mai bine îți faci treaba, cu atât mai mari vor fi câștigurile tale. Susținem activ implicarea ta în activitatea de videochat și vrem să te bucuri de fiecare clipă pe care alegi să o petreci alături de noi!