Interviu plătit

În cadrul interviului vei afla ce înseamnă jobul de videochat, dar și mai multe detalii despre beneficiile pe care ți le oferim.

Programează acum un interviu și află cum poți beneficia de cadoul nostru de 200 de lei.

Renunti cand vrei

După ce te angajezi ca model de videochat, ai libertatea de a renunţa oricând, fără niciun preaviz și fără niciun fel de obligaţie. Poți să începi să colaborezi cu noi chiar dacă nu știi cât timp vei dori să lucrezi, te gândești că ai putea renunta după 2-3 zile “de probă”, nu ai deloc experiență în videochat sau nu știi la perfecție limba engleză sau franceză.

3000 lei salariu garantat

Nicicând nu a fost mai simplu să îți câștigi independența financiară. Un aspect fizic plăcut, cunoștințe de limba engleză sau franceză, dar și ambiția și perseverența îți pot adduce câștiguri însemnate, de peste 3000 de lei. Condiția e să ai peste vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, experiența în videochat nefiind obligatorie.

Program flexibil

Mai ai un job sau ești la facultate? Nicio problemă! Poți lucra oricâte zile iți dorești pe săptămână, chiar și o singură zi pe săptămână și îți poți alege oricate dintre cele trei ture: Dimineață ( 07:00 - 15:00 cu o pauză de 1 oră), După-amiază ( 15:00 - 23:00 cu o pauză de 1 oră) și noapte ( 23:00 - 07:00 cu o pauză de 1 oră).

Plata la zi

Prin sistemul de plată cu toți banii la zi îți garantăm că îţi primeşti toți banii zilnic, după primele 8 ore lucrate în studio. Indiferent câte zile lucrezi pe săptămână și indiferent de turele de lucru, dimineaţă, după-amiază sau noaptea, primeşti toţi banii pe care îi faci în ziua respectivă, chiar din prima zi!

100% legal

Videochatul este o activitate legală. În plus, ai parte de discreție din prima clipă când pășești în studioul nostru. Chiar dacă vii la studio pentru un interviu şi apoi nu doreşti să devii model de videochat, identitatea ta este de asemenea protejată. Ai posibilitatea să blochezi accesul online din oricare ţări vrei, Italia, Anglia, Spania.

Transport și cazare gratuite

Dacă nu ești din Cluj Napoca și ai dori să vii să lucrezi la studioul nostru ai tot sprijinul din partea noastră în vederea închirierii unui apartament central.
În plus, îți punem la dispoziție și transpot gratuit.

Bonus de weekend

Multiple beneficii doar pentru tine!
Studioul nostru are un sistem de bonusuri complex și avntajos, printre acestea numărându-se și bonusul de weekend. Dacă vrei să lucrezi în weekend, îți oferim 100 de lei cadou, pe lângă banii pe care îi faci zilnic și celelalte bonusuri.

Ședințe foto-video

Dacă alegi să lucrezi în studioul nostru, îți vom pune la dispoziție hairstiliști și make-up artiști prefesioniști care să îți vom pune frumusețea în valoare în fiecare zi.
Mai mult decât atât, un fotograf profesionist îți va realiza fotografii profi pentru o apariție demnă de un model.

Bonus de performanță

Vrei să fii un model de succes și să îți îmbunătățești stilul de viață? Te vom ajuta să ajungi acolo unde îți dorești, iar indiferent de încasările tale îți garantăm un bonus de performanță după primele 6 luni lucrate la noi.

Bonusuri angajare

Shine este alături de tine încă din prima zi; din ziua în care susții interviul de angajare. Este de ajuns să te prezinți și să treci prin această etapă pentru a fi remunerată, indiferent dacă răspunsul este pozitiv sau negativ. Dacă reușești să și treci interviu, salariul tău va fi de cel puțin 3000 de lei pe lună, mai mult decât în orice corporație, plătibil chiar și zilnic. În plus, aici ai un program superflexibil, pe care-l faci exact după cum ai timp și chef să lucrezi! Nu te teme de vreun contract care să te lege de noi cu anii la rând. Aici, poți să renunți la job oricând vrei tu, fără să fii obligată să plătești compensații. Fiecare persoană este liberă să facă ce vrea. Îți garantăm că afacerea noastră este 100% legală. Ne place să fim corecți cu toată lumea!

Te asteptam la un interviu

Vei fi contactata in cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire la studio

Data nasterii